サバランはマンゴーのピューレや紅茶で作ったマンゴーシロップを最後にたっぷりと染ませます。
お好みでお酒を外すことも可能なレシピです。
口どけのよい豆乳の抹茶味のパンナコッタです。黒糖入りの餡との相性が抜群です。
※全員で作成。プチケーキをお持ち帰りです。
日程:2010年8月28日(土)
時間:pm3:00~pm6:30
講習料:会員5000円 セミフリー6000円 非会員8000円
※満席のクラスは日付がブルーです。キャンセル待ちでお申し込み下さい。
お申し込みはこちら
« 夏期講習 《ブルーベリーのチーズショート》《マンゴーのアイスケーキ ひまわり》 | Main | 2010年8月のスケジュール »
As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.
Having trouble reading this image? View an alternate.
Comments are moderated, and will not appear until the author has approved them.
Your Information
(Name is required. Email address will not be displayed with the comment.)
Comments