四角いケーキにチョコレートでりぼんを飾ります。
ケーキだけではなく、テンパリングや転写シートの
使い方のコツを講習いたします。
※ひとり1台お持ち帰りです。箱はご用意いたします。
日程:2011年3月24日(木)
時間:am10:00~pm2:30
講習料:7000円 (非会員9000円)
※満席のクラスは日付がブルーです。キャンセル待ちでお申し込み下さい
お申し込みはこちら
≪キャンセルについて≫
キャンセル・振り替えについては気になさらずにご連絡ください。
« 特別講習 3段のミニケーキ | Main | 特別講習 お花いっぱい苺のシフォン »
As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.
Having trouble reading this image? View an alternate.
Comments are moderated, and will not appear until the author has approved them.
Your Information
(Name is required. Email address will not be displayed with the comment.)
Comments