なめらかな杏仁にマンゴーソースがたっぷりジャスミンティーのゼリーを飾って、ヘルシー気分。
「チーズ・スティック」
ニューヨークチーズケーキを4角く焼いて
召し上がり易いスティック状に。
濃厚な美味しさが後を引く一品。
7月25日(水)8月24日(金) am10:00~pm1:30
講習料:フリー 8000円 セミフリー6000円
定期会員5000円 ~カットケーキお持ち帰り
お申し込みはこちら
« 夏期講習 マンゴークープ・パッションロール | Main | 夏休み特別講習 マンゴータルト »
As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.
Having trouble reading this image? View an alternate.
Comments are moderated, and will not appear until the author has approved them.
Your Information
(Name is required. Email address will not be displayed with the comment.)
Comments