今年は大人向けの講習会に致します。
≪シャンパントリュフ・プラリネショコラ≫
シャンパンを練りこんだ香り高いトリュフ
こくと深みのあるプラリネクリームのショコラ
失敗しないテンパリングの方法で輝きのショコラを。
残りのチョコでロイヤルティーヌショコラも作成します。
お箱に詰めて、たっぷりお持ち帰り。
2009年2月 7日(土) am10:00~pm1:30
2009年2月11日(水)祭日 pm14:00~pm17:30
お申し込みはこちら
« 2009年1月スケジュール | Main | 2009年2月のスケジュール »
As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.
Having trouble reading this image? View an alternate.
Comments are moderated, and will not appear until the author has approved them.
Your Information
(Name is required. Email address will not be displayed with the comment.)
Comments