≪ヴィオレ≫
具象的な葡萄の絵と幾何学模様のクレームと。
巨峰をコンポートにし、ジュレを作りムースに仕上げていきます。
自家製のマジパンで作る生地はきめ細かく絞りの葡萄を引き立てて…。
植本愉利子オリジナルケーキのベスト1の自信作です。
10月5日(金)又は12日(金)又は26日(金) ご希望があります。
講習料:フリー 8000円 セミフリー6000円
定期会員5000円 ~カットケーキお持ち帰り
お申し込みはこちら
« 2008年9月のスケジュール | Main | 基礎体験クラス2008年10月 »
As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.
Having trouble reading this image? View an alternate.
Comments are moderated, and will not appear until the author has approved them.
Your Information
(Name is required. Email address will not be displayed with the comment.)
Comments