≪マカロン(チーズ・抹茶・紅茶・マンゴー)≫
2009年 5月28日(土) am10:00~pm2:00
講習料 : 非会員 8000円 会員 6500円
ラッピングをしてお持ち帰り
オーブンの中で膨らんで ピエが出てくる瞬間は最高!
生地作りのコツと焼き方をお教えします。
サンド用クリームは甘さ控えめのバタークリーム数種と
爽やかなフルーツジュレ。
他に無い美味しさを講習します。
人工着色料不使用。
参加人数により種類が変わります。
お申し込みはこちら
« 2009年5月のスケジュール | Main | 基礎クラス2009年6月 »
As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.
Having trouble reading this image? View an alternate.
Comments are moderated, and will not appear until the author has approved them.
Your Information
(Name is required. Email address will not be displayed with the comment.)
Comments